Segmen : Pencarian Bloglist Feb 2013 - UbaidullahJaafar

Saturday, 26 January 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Feb 2013


Assalamualaikum selamat petang . Hari ini saya akan ke rumah cikgu saya , ada majlis walimatul urus. Spatutnya kena datang pagi-II , oleh kerana overtime kerja . Tak dapat lah saya nak datang awal. Ada job sikit kat sana , sebagai tukang masak burger untuk hadirin yang datang. Cikgu saya yang ajar teknologi elektrik masa saya form 5 ( tahun 2007 ) kat sekolah teknik muar ( *Sekarang dah tukar Kolej Vokasional Muar) . Alhamdulillah disitulah titik perubahan ku bermula. Alhamdulillah daripada malas belajar, akhirnya , didikan beliau berjaya mengubah mentaliti saya untuk lebih bersemangat belajar. Dan yang paling menggembirakan lagi, saya masih semangat nak belajar sampai sekarang. Tak pernah terfikir nak belajar setakat Diploma je ke, Degree je ke,,Alhamdulillah sekarang saya dah menempuhi sebagai pelajar ijazah , macam ragam saya lihat, yang tak pernah terlihat sebelum ini .. Doakan saya, agar dapat menempuhinya. Subjek Elektrik memang menjadi asam garam ikan dilaut dah. Bab-II perkiraan jangan cakap, mesti jumpa , kalau kita tercebur dalam bidang engineering. Pertama sekali, saranan saya, kalau kita nak berjaya dalam sesuatu itu, kita tanamkan perasaan minat untuk belajar & mendalami sesuatu ilmu tu ,, Insya Allah lancar sahaja perjalanan nye menuju kejayaan .. Amiinnnnn...Tak pe lah tak perlu bercerita panjang macam entri-II yang selepas ni . Mana-II yang free tu , n mesra blogger jom join segmen ini .Kut-II daripada segmen ini kita dapat kenal ke , berkongsi pendapat ke, menerima cadangan ke, kan ? yang paling penting sekali ukhwah fillah =)



Syarat penyertaan : 


Seorang blogger. 
Wajib follow blog kecik.
Wajib like page --> s i n i
Sunat follow twitter --> s i n i
Buat satu entri --> Segmen : Pencarian Bloglist Feb 2013
Tepek banner comeyy tu kat entri.
Backlink semula ke entri ini.
Tak perlu tag orang
Publish entri dan hantar di ruangan komen di entri ini 

Okay. Senang kan? Kalau senang, jom join. :) Tarikh tutup penyertaan --> 31 January 2013



Terima Kasih membaca =)

8 comments

Post a Comment
 
This blog was own by me & copyright 2012 Ubaidullah Jaafar . All Right Reserved To Me.