Segmen Top Up by Blogger Emas Putih - UbaidullahJaafar

Wednesday, 23 January 2013

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih




Segmen Top Up by Blogger Emas Putih.



Assalamualaikum =)

Selamat tengahari, mari kita join satu segmen ni kot-II laa dapat topup kan .. hehehe . itu tak penting sangat.. tapi yang penting kita dapat mengeratkan jalinan ukhwah sesama blogger . maklum lah , saya blogger baru lagi .. saya pun tak berapa kenal ramai orang , nak ambil pendekatan ni untuk menjadikan ruang ini sebagai satu medan yangdapat memberikan kebaikan kepada semua.

Dialu-alukan Follow Blog ini,join segmen ini , anda berpeluan dapat topup freeee =)


Tarikh Tamat
30 hb Januari 2013 , Rabu Jam 11.59 Malam


Hadiah
Top Up RM5x10 blogger yang bertuah
(Jika melebihi 200 peserta, topup akan bertambah kepada 20 X RM5Top Up)


Sambil bersegmen, sambil peluang menang top up. Hehe Sambil tambah follower.
Selamat Bersegmen :)



Terima Kasih membaca =)

8 comments

Post a Comment
 
This blog was own by me & copyright 2012 Ubaidullah Jaafar . All Right Reserved To Me.