Segmen: Apa Kata Mereka?? - UbaidullahJaafar

Sunday, 30 December 2012

Segmen: Apa Kata Mereka??

Samaran Saya : UBAI



Assalamualaikum , selamat pagi ,, Beberapa minit lagi akan masuk waktu subuh dan sedang menunggu azan subuh , Hehehehe .

Emm , pendapat ? pendapat tentang blog arkitek hati ? okieeeeee pendapat saya tentang blog arkitek hati ni memang terbaik lah sebab ada ada aktiviti tersendiri yang beri galakan untuk mesra dengan blogger-II lain. Apatah lagi blogger terbaru macam saya ni. Terima kasih sangat-II. Saya masih baru lagi dan banyak yang kene amek tahu pengalaman-II baru dalam dunia blog ini. Selain dari minat membaca blog orang, saya jadikan blog arkitek hati ini sebagai entri pilihan saya untuk membacanya. So far warna menarik pandai decorate blog kan ,, Heheheh ,, bagus bagus bagus ,,

Saya suka mengajak kawan sama-II kongsi pendapat dan pandangan serta apa-II cerita menarik yang ada dalam blog. Akhirnya alhamdulillah, mereka makin bersemangat untuk menulis entry baru .. Antaranya Ilham Yusrizal ,

Saya juga suka follow segment-II yang ada, kalau saya sempat lah nak menulis entry sebab sekarang ni agak bz dengan ulangkaji untuk final exam yang bakal diduduki oleh saya.Hehehehe ,, Segmen pertama saya join ialah Pa Ly bertajuk :

Segmen : Aku dan Blog


seriusly memang Ohsemm ,, HEHEHEHE, terus addict nak join segment lagi n berharap satu hari nanti saya akan buat segmen untuk korang pulak ,, doakan yeeeeeeee...

Jom lah kita sama-II kongsi berkongsi cerita =) Salam subuh =) Assalamualaikum.Wa'alaikumussalam.

Terima Kasih membaca =)

4 comments

Post a Comment
 
This blog was own by me & copyright 2012 Ubaidullah Jaafar . All Right Reserved To Me.