Newbie - UbaidullahJaafar

Sunday, 16 December 2012

Newbie

Pada saat pertama mengupdate blog ,, Hihihi ,, Sebenarnya tak ada apa yang nak dikongsikan ,,Fikiran tengah kusut menjurus ke arah assignment n projek yang melambak ,, Maklum lah dah last-II nak dekat final exam nihh ,, Minggu depan je ada banyak test dan kena submit projek c++ .. Memang betul lah ,, cabaran masa kat Diploma tak sama dengan Degree ,, kene banyak bekerja keras kalau nak berjaya , Apapun doakan saya dapat menduduki peperiksaan Akhir semester ini dengan jayanya ,, Aminnn =)



Terima Kasih membaca =)

 
This blog was own by me & copyright 2012 Ubaidullah Jaafar . All Right Reserved To Me.