Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83 - UbaidullahJaafar

Wednesday, 13 March 2013

Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83


Klik untuk Join >> DISINI
Sebelum 30 Mac 2013

Assalamualaikum wahai blogger-blogger sekalian, maaf sekian lamanya sudah tidak meninjau-ninjau dengan lebih luas dari kamar ke kamar blog-blog sekalian. Hehehe. Niat utama adalah untuk saling kenal mengenali, berkongsi cerita yang mungkin boleh mencuit hati pembacanya. Hehehe. Suka memasukkan entri disebalik segmen, sebab sambil termengah-mengah kepenatan berjalan kaki disetiap teres segmen, boleh lah baca entri kalian semua.

Doakan saya ea, agar lebih bersemangat untuk menulis entri lagi. Kadang-kadang tiada idea nak tulis apa, disebabkan jadual harian yang padat dengan kuliah, waktu belajar, dan aktiviti yang dijadualkan. Masa untuk meneruskan agenda berbelog semakin terhad, tiba-tiba semangat menjadi suram. Oh risaunya saya. Mungkin saya menggunakan segmen ini untuk melepaskan tekanan yang ada. Emm boleh ke ? 

Saya terpaksa mencuri masa semata-mata untuk BW (blogwalking), bukan apa, ingin meningkatkan lagi semangat ini, sebab dah lama dah tak memikirkan apakah entri hari ini yang patut saya buat. Apapun, doakan saya lebih bersemangat untuk belajar, menguruskan masa untuk meneruskan aktiviti berblog. Aminn~~

jadual yang telah dirancangkan , padat kan ? hehehe
Terima Kasih membaca =)

7 comments

Post a Comment
 
This blog was own by me & copyright 2012 Ubaidullah Jaafar . All Right Reserved To Me.